joi, 1 octombrie 2009

O.o ...Crazy keywords!

Mă apuc, ca un blogăr aspirant ce mi-s, să întreb Analyticsu' cam ce cuvinte cheie şi ce căutări aduc oamenii pe blogul meu. Îmi trosnesc frumos degetele de la mâini şi încep să citesc. Şi apoi îmi înfig degetele trosnite în păr. ...Dude! WTF?!

Uite ce caută lumea pe Google înainte să ajungă la mine:

"jocuri cu pisicuta la aranjare" - Aş vrea să te întâlnesc odată să te întreb cum devine mai exact chestia. Pentru că, zău, mă gândesc la prostii.
"youtube spiritul armasarului desene animate" - Traducere neaoşă pentru "'Spirit Stallion' cartoon on Youtube".
"poveste despre copac si un ciot" - Ce-a fost întâi, ciotul sau copacul?
"paler este un timp pierdut" - Bine că nu te mai poate auzi!
"lentile colorate in 24 de ore la tine acasa" - Eu n-am comandat aşa ceva.
"exemple cu ce-l si cel" - Pentru avansaţi: DOOM2. Pentru începători: Manual de Gramatică, clasa a IVa. Pentru începătorii care se cred avansaţi: DOOM2 nu e a doua versiune a jocului pe calculator DOOM.
"coloreaza mana care bate la usa" - Sounds like Picasso.
"ce stiti despre biciclete 'drag'" - Nimic. Or fi biciclete dragi cuiva.
"ce sa intamplat in Lovrin" - Haven't been there, haven't done that.
"cand ma opreste politia ma simt ca scufita rosie" - Poliţia în 2009: se dă drept bunicuţă, plină de păr, urlă la lună. Go figure!
"caini cu limba colorata" - Fie e vorba despre rasa Chow Chow, fie e vorba despre orice căţel până într-un an analizând pentru prima oară o călimară cu cerneală.
"cum se scrie saizeci si cinci de mii" - Folosind pixul sau tastele.
"cum scapi de un par de pisica de pe gat" - Dacă a început să-ţi crească un păr de pisică pe gât, e naşpa. Ia o pensetă. Sau o pastilă.
"cum scap de parul de pisica?" - ...se pare că penseta n-a folosit. Nici pastila. Fereşte-te de câini.

2 comentarii:

  1. ... ha! ha! ha! ha! râââââd!

    RăspundețiȘtergere
  2. buna,fata draga!misto...mai ales faza aia cu "coloreaza mana care bate la usa"...e superba!imi aduce aminte de "mana care impinge leaganul",era un film cu o bona psihopata!:))iar aia cu"cum se scrie 65.000"...esti sigura ca ala nu era vreun search al"oierului din ghencea"?oricum,probabil ca astea sunt doar o parte din cautari....mai baga,ca e amuzant...si nu uita"m**e becali!becali afara din ghencea!":)):))

    RăspundețiȘtergere