marți, 20 ianuarie 2009

Sunt femeie şi-mi stă bine-aşa!

Câţi dintre voi îşi citesc mesajele din "Spam"? :) Poate nu mulţi. Eu mă încadrez în categoria oamenilor care se uită măcar pe subiectele lor, ca să se asigure că nu s-a pierdut niciun mail important printre ele.

Primesc acum câtva timp un mail în Inbox, de la o cunoştinţă. Subiect: "Hi!"

Corpul mailului:

"Want a bigger penis?"

(şi un link sub întrebare)

M-am lăsat în spătarul scaunului şi m-am oprit din râs după 30 de secunde. M-am prins că adresa cunoştinţei o fi fost preluată de vreun scammer care s-a găsit să mă întrebe, nonşalant, pe mine, dacă vreau o chestie mai mare. Dom'le, nici n-am şi nici nu vreau.


Problema e că eu conversez des cu cunoştinţa, şi nu pot să-i marchez adresa drept spam. Aşa că periodic primesc în Inbox întrebarea, sugestia, rugămintea: Hi, do you want .... ?

Pe bune, vrea cineva? :) Şi dacă da, cât de mare? :) :)


Sursa: DarkRoastedBlend.com

2 comentarii:

  1. Poate ca uneori ar fi bine sa ni se implanteze si noua, femeilor, un penis ca sa avem ce alungi, pt ca de marit avem, slava Domnului:)) Chiar, cum ar fi sa se transforme toate femeile in barbati si viceversa numai pentru o zi? Parerea mea e ca s-ar perfectiona specia umana.;)) Nu te mai lasa afectata de astfel de mailuri, ii poti explica sincer acelei cunostinte ca nu esti barbat(nici hermafrodit) si ca ai prins ideea din prima, fara reminder inutil:)

    RăspundețiȘtergere