sâmbătă, 24 octombrie 2009

Power Play 24 Oct.: James Last - Rain&Sun

1 Comentarii
Asta este pentru tine, tată! Aminteşte-ţi!

[Citeşte mai mult...]

joi, 15 octombrie 2009

My little office pet

3 Comentarii
În urmă cu 5 minute am adoptat un mic sufleţel să-mi ţină companie aici la birou.

S-a întâmplat ca în desenele animate: butonam, cu ochii aţintiţi la monitor, cu şapca în cap, când mi se înceţoşează puţin vederea, suficient încât să-mi încrucişez ochii să văd un mini-păianjen (mini = mai mic de un milimetru), coborând pe firul lui invizibil, ancorat de cozorocul meu... între ochii mei!

L-am cules cu tot cu fir şi i-am dat drumul pe masă. Şi a devenit micul meu pet. Se plimbă acum pe tastatură. Coboară, mi se urcă pe mână. Înaintează pe mânecă până sus pe umăr, de unde ştie deja drumul spre şapca mea, spre cozoroc şi de acolo pe nasul meu. Îi place. Şi pe mine mă amuză. E micul meu pet de birou.

[Citeşte mai mult...]

marți, 13 octombrie 2009

Freecycle® a ajuns în Piatra Neamţ!

0 Comentarii


Dragi pietreni!

Sunt mândră să anunţ că Freecycle® a ajuns în Piatra Neamţ. Schimbăm lumea cu fiecare cadou :)
Dacă aveţi obiecte de aruncat încă utilizabile, chiar dacă este vorba despre mobilă veche, cărţi, haine rămase mici, intraţi aici! (adresa grupului)

Înfiinţat pe 22 Septembrie 2009, Piatra Neamţ Freecycle Group este parte a unei reţele internaţionale, care a început în Tucson, SUA, pe 1 mai 2003. În prezent sunt mii de grupuri similare pe toata planeta. Reţeaua creşte pentru că scopul său este în general privit cu simpatie. Dincolo de oferirea/primirea de obiecte, poti să ajuţi FREECYCLE® prin transmiterea mesajului. Sigur ştii pe cineva care ar fi interesat de un astfel de grup. Aşa că "citeşte şi răspândeşte"! :)
Grupul FREECYCLE® pune în contact pe cei care au lucruri de aruncat cu cei care le-ar putea folosi. Scopul nostru este să păstrăm obiectele utilizabile în afara gropii de gunoi. Prin utilizarea bunurilor deja produse, reducem consumul, producţia şi, cel mai important, impactul acestei producţii asupra planetei. Luck
FREECYCLE® vă oferă şi motivaţia necesară descotorosirii de obiecte inutile. Pe termen lung, FREECYCLE® stimulează formarea unei comunităţi.

Grupuleţul este mic, are abia câţiva membri pentru că are abia 3 săptămâni.
De asemenea, este încă pe Yahoo Groups, însă în scurtă vreme ni s-a promis că ne vom "transfera" pe platforma proprie Freecycle.

Regula de bază: TOTUL ESTE GRATUIT!
Se acceptă doar cereri/oferte/acceptări, se resping ofertele de angajare, mesajele promoţionale şi altele, şi se oferă spre donaţie doar obiectele tangibile.

NU caut să recrutez oameni pentru a obţine un număr mare de membri, vreau, în primul rând, ca grupul să fie activ.

Am muncit mult pentru aprobarea deschiderii unui astfel de grup pentru Piatra Neamţ. Pentru că sunt sigură că oraşul nostru este pregătit pentru asta. Pentru că strângem deşeurile în mod selectiv. Pentru că datorită acestui fapt am primit diploma de Excelenţă pentru Mediu. Pentru că putem ajuta pe cei care nu se pot ajuta singuri în anumite momente.

Pe de altă parte, cred că nu e întâmplător faptul că "pietreni" este anagrama cuvântului "prieteni" :) Iar prietenii se sprijină unii pe alţii.
[Citeşte mai mult...]

luni, 12 octombrie 2009

De munte

1 Comentarii


Carmen Ciocolată - Cerbul [Citeşte mai mult...]

joi, 1 octombrie 2009

O.o ...Crazy keywords!

2 Comentarii
Mă apuc, ca un blogăr aspirant ce mi-s, să întreb Analyticsu' cam ce cuvinte cheie şi ce căutări aduc oamenii pe blogul meu. Îmi trosnesc frumos degetele de la mâini şi încep să citesc. Şi apoi îmi înfig degetele trosnite în păr. ...Dude! WTF?!

Uite ce caută lumea pe Google înainte să ajungă la mine:

"jocuri cu pisicuta la aranjare" - Aş vrea să te întâlnesc odată să te întreb cum devine mai exact chestia. Pentru că, zău, mă gândesc la prostii.
"youtube spiritul armasarului desene animate" - Traducere neaoşă pentru "'Spirit Stallion' cartoon on Youtube".
"poveste despre copac si un ciot" - Ce-a fost întâi, ciotul sau copacul?
"paler este un timp pierdut" - Bine că nu te mai poate auzi!
"lentile colorate in 24 de ore la tine acasa" - Eu n-am comandat aşa ceva.
"exemple cu ce-l si cel" - Pentru avansaţi: DOOM2. Pentru începători: Manual de Gramatică, clasa a IVa. Pentru începătorii care se cred avansaţi: DOOM2 nu e a doua versiune a jocului pe calculator DOOM.
"coloreaza mana care bate la usa" - Sounds like Picasso.
"ce stiti despre biciclete 'drag'" - Nimic. Or fi biciclete dragi cuiva.
"ce sa intamplat in Lovrin" - Haven't been there, haven't done that.
"cand ma opreste politia ma simt ca scufita rosie" - Poliţia în 2009: se dă drept bunicuţă, plină de păr, urlă la lună. Go figure!
"caini cu limba colorata" - Fie e vorba despre rasa Chow Chow, fie e vorba despre orice căţel până într-un an analizând pentru prima oară o călimară cu cerneală.
"cum se scrie saizeci si cinci de mii" - Folosind pixul sau tastele.
"cum scapi de un par de pisica de pe gat" - Dacă a început să-ţi crească un păr de pisică pe gât, e naşpa. Ia o pensetă. Sau o pastilă.
"cum scap de parul de pisica?" - ...se pare că penseta n-a folosit. Nici pastila. Fereşte-te de câini.
[Citeşte mai mult...]