vineri, 22 octombrie 2010

Aburi de toamnă

Ori am mers eu prea cu capul în pământ zilele astea, ori pădurea a ruginit peste noapte.

Acum câteva zile, la o săltare de privire am rămas căscată la vederea munţilor. Am grăbit paşii spre casă şi m-am buricat cu Nikonu' pe balustrada balconului, spre amuzamentul probabil al cetăţenilor abţiguiţi din barul de vizavi.

Prin obiectiv n-am prea văzut rugina munţilor, pentru că un nor se pregătea să-i înghită. Dar mi-a plăcut şi priveliştea asta, şi o împart cu voi, muşcându-mi buza că n-am cum să le fac cablurilor ălora supărătoare o disecţie din cadru. Pozele următoare nu sunt prelucrate în niciun fel.

Damn nature, you beautiful!


8 comentarii:

 1. Ce inseamna sa ai un Nikon... Parca se vede altfel viata...

  RăspundețiȘtergere
 2. Bine-ai venit pe-aici, Gabi! :) Ai grijă să nu te îneci cu aburi de nor.
  Nikonelu' mă dezamăgeşte pe zi ce trece, că e bătrân şi şi-a cam trăit viaţa. Dar îl iert de toate poznele când îmi dăruieşte câte una ca cele de mai sus. :) Are o tendinţă de a încălzi culorile dar îmi place.

  RăspundețiȘtergere
 3. E unu', Photosop, care stie sa le rezolve pe toate. Daca nu, un var de al lui fara pretentii - Photo Manager la Microsoft Office - te poate ajuta, mai ales ca vorbeste mai pe intelesul nostru. :)) Iti pun eu o vorba buna, daca vrei, ca pe mine ma ajuta mereu... Nu am decat un Panasonic Lumix mai vechi, asa ca ajung mereu la mana lui. :)))

  RăspundețiȘtergere
 4. Ok, pentru ca nu ai murit, te-am luat in vizor si am declarat in fata oficialitatilor ca esti o bastarda. Imi pare rau, dar asta e adevarul.

  Congrats!

  RăspundețiȘtergere
 5. Înseamnă că tu ai fi tăticul lor? :)
  Merci muuuult!

  *blog linking*

  Friendly,
  Dia

  RăspundețiȘtergere
 6. Dap, m-am autotradus ca fiind un bastard fara pereche, nu musai care sa conduca ceva, dar care sa organizeze lucrurile, chiar si numai in mediul online.

  Apropo, felicitari pentru Freecyle, m-am inscris de anul trecut. Nu prea aveam ce oferi totusi, iar acum am aderat la Freecycle pe zona Walthamstow.

  RăspundețiȘtergere
 7. Buna Seara!
  Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper - un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
  Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
  Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
  M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
  Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi acordăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
  Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta.whisper sau un e-mail, tot la asculta.whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

  www.radiowhisper.com
  Multumesc,
  Cu stimă Vlad!

  RăspundețiȘtergere