joi, 3 septembrie 2009

Dilema fotografului?

Probabil ştiţi cu toţii acel banc cu dilema unui fotograf care îl surprinde pe G. W. Bush pe punctul de a fi înghiţit de o avalanşă: să facă poza alb-negru sau color?

Filmuleţul următor, de 5 minute, poate pe aceeaşi temă, mi-a făcut pielea de găină:One Hundreth Of A Second (property of Pistachio Pictures Ltd.)

4 comentarii:

 1. ce ti-a facut piele de gaina?faptul ca tanti aia si-a luat un glontz in cap?daca nu a stiut prima regula tactica atunci cand esti in dezavantaj:nu te opui adversarului ca risti sa ti-o iei;faci ca el pana in momentul in care lasa garda jos si-l poti lovi.tanti aia a gasit ce-a cautat.iar fotografa,daca are remuscari si nu poate trece peste asa ceva,sa se lase de facut poze in razboi si sa vina in romania sa se tina dupa monica columbeanu sau catalin botezatu!got my point?good!pup dienusha

  RăspundețiȘtergere
 2. Îmi pare rău pentru tine, nu ai înţeles nimic. Şi dacă ce-ai zis mai sus au fost doar vorbe uşurele în chip de glumă, dacă m-ai cunoaşte ai şti că nu le gust.

  RăspundețiȘtergere
 3. ma rog,nu era gluma.n-am inteles ce te-a "infricosat"asa tare....dar ma rog,tu stii.o zi ...frumoasa?

  RăspundețiȘtergere
 4. Dacă nu era o glumă, e mai grav. Tanti aia avea vreo 8 ani probabil. Anyways... google Kevin Carter. It's just a hint, though..

  RăspundețiȘtergere