luni, 4 august 2008

O seară de vară în Parcul Carol



În urma unor varii veşti mai puţin plăcute şi a unei după-amieze râncede, petrecută cu Cristina prin bucătărie mai mult, m-am luat singură de urechi şi m-am trimis la plimbare, în compania celei de mai sus. Cu un aparat în dotare, per pedes până în Parcul Carol. Noaptea. Fără trepied. Multe eşecuri, de ce să nu recunosc. Am păstrat câteva, pe care le vărs aici. No retouching. Pentru că nu am chef sau timp.
To do list:
De azi am să ies mult să mă plimb. Vreau să respir între copaci, vreau să respir miros de mâl venit de la lacul din parc. Vreau să îmi închipui că sunt acasă, la marginea unei păduri adevărate, lângă un râu adevărat pe malul căruia am ascultat Nightwish - Sleeping sun.
De mâine mă apuc de jogging.
De luni îmi cumpăr pedometru, ca să ştiu cât jogging fac şi să mă motiveze să fac mai mult.
De azi în câteva săptămâni îmi iau concediu. Şi atunci am să ajung acasă. Am să alerg până acasă. Nu degeaba mă voi fi antrenat câteva săptămâni la jogging.
De azi, am să râd mai mult. De ieri, am iubit mai mult. Nu am nevoie de antrenament pentru a păstra sentimentul ăsta.
De azi, ies la fotografiat. Fără rateuri ca aseară.

Instantaneu:




Parcul, seara:



Parcul şi o umbră (eu):


Diverse eu:





Şi uitându-mă la voi fix ca o figură de plastilină, îmi iau la revedere. Doar azi.

2 comentarii:

  1. bine realizate fotografiile,nu degeaba ti-am zis sa te tii de treaba asta...dar ai o fata...:P:P cam cum aratam eu acu multi ani dupa o noapte de betie crancena...si tu nu stii ce inseamna betie in stil T.N.B....cam atat...bafta multa in continuare

    RăspundețiȘtergere
  2. Io nu-ti pot comenta fotografiile. Mie mi se par frumoase toate, asta pentru ca, dupa cum mi-a zis cineva, io nu fac fotografii, io fac poze, si alea proaste. Dar de scris fato, scrii admirabil. "Criticul meu literar", Adela mi-a zis odata, ca pentru un inginer scriu foarte bine literatura. Imi permit (ca ne cunoastem, nu de alta) sa-ti spun ca pentru un fotograf, surprinzi niste subtilitati admirabile in scris.

    RăspundețiȘtergere