miercuri, 30 septembrie 2009

"Tânăr şi Neliniştit" fără Victor Newman

Eric Braeden, sau mai cunoscutul Victor Newman, milionarul meschin din longevivul serial "Tânăr şi neliniştit" se pregăteşte să părăsească telenovela.
Câştigătorul premiului Emmy joacă rolul lui "The Mustache" încă din 1980.


Sursa: TVFanatic

Criza financiară are repercusiuni şi asupra producătorilor serialului "Tânăr şi neliniştit". Ei au tăiat din buget şi au micşorat onorariile chiar şi lui Eric Braeden care, deşi are contract până în 2010, a declarat că preferă să rămână fără job decât să continue munca pe bani mai puţini, odată cu nerespectarea contractului. Acesta a filmat deja ultimele scene.

Spoilers!!!

Personajul său nu va "muri" însă va părăsi micile ecrane plecând într-o vacanţă cu Nikki. Adam Newman va moşteni mega-întreprinderea de la tatăl său în timp ce Victor Newman va fi înlocuit de un alt milionar pus pe rele, pe nume Tucker.

Cui îi va fi dor de Mr. Newman?

Cui i-e dor, până una alta, de MR. Newman în tinereţe, uitaţi aici prima întâlnire cu Nikki Reed (din 1981!):


TÎNAR ŞI NELINIŞTIT - NIKI & VICTOR ~PRIMA ÎNTÎLNIRE
Vezi mai multe video din TV

3 comentarii:

  1. urmaresc serialu de cind eram un copil,acum am 32 de ani dar daca victor nu va mai juca,atunci nici eu nu voi mai urmari filu,si asa 13 anu de cind ma tot uit sint destui..acum am un motiv sa nu ma mai cert cu sotu...

    RăspundețiȘtergere
  2. Va fi interesant fara Victor.Acum Adam,Nick si Victoria sunt pe cont propriu pentru avere.Totusi,Adam nu are pe nimeni de partea lui,in timp ce Nick si Victoria au pe foarte multa lume.Adam va avea sansa sa dovedeasca ca nu a fost pus de Victor in acea pozitie doar pentru ca este fiul lui.In plus,daca apare si Tucker,va fi mai incins serialul.

    RăspundețiȘtergere