vineri, 14 august 2009

Les Paul a murit




New York, NY...August 13, 2009...Les Paul, acclaimed guitar player, entertainer and inventor, passed away today from complications of severe pneumonia at White Plains Hospital in White Plains, New York, surrounded by family and loved ones. Les Paul was 94.


Sursa: www.gibson.com

2 comentarii:

  1. o fi fost bun,nu zic...dar tot chitaristi ca Jimmy Page,Jimmy Hendrix,Yngwie Malmsteen raman "taticii" chitaristilor...a,uitam pe Joe Satriani sau Carlos Santana....pup fata si bafta in continuare

    RăspundețiȘtergere
  2. Cariera muzicala a tipului mai putin conteaza. Faptul ca a desenat si realizat cea mai buna ( si cea mai scumpa totodata ) chitara din lume , asta ar trebui sa spuna ceva.
    Un Gibson Les Paul Standard serios ajunge 8000 de parai, in special daca e customized. Tony Iommi are o colectie impresionanta de Gibson Les Paul si SG customized.
    Fabrica Gibson isi are sediul in apropiere de Nashville. Nu e nimic extravagant: o fabricutza si un magazin din care te poti uita pe geam cum sint construite chitarele, mandolinele, banjo-urile Gibson. M-am jucat o zi intreaga cu o multime de modele Gibson , insa impresionant ramine modelul Les Paul Standard. Evident , vorbesc de modelul original american nu de cacaturile Made in China sau Korea.
    Taticu'... poti sa fii afon in ale chitarei ...da' cu un Les Paul in bratze toti scoti ceva din tine.
    Iaca chitara si iaca pretz la ea : http://www2.gibson.com/Products/Electric-Guitars/Flying-V/Gibson-Custom/1959-Korina-Flying-V.aspx

    RăspundețiȘtergere