marți, 4 august 2009

MissBimbo Game: de ce mă mai joc cu păpuşi

Shared via AddThis


Aici e profilul meu, aştept voturi :P

Pentru că în adâncul sufletului sunt un copil care nu va creşte niciodată şi pentru că (total fără legătură) publicitatea negativă este tot publicitate, mi-am făcut cont pe acest site cu păpuşi virtuale. După ce am citit 'j de ştiri despre cât de pitzipongesc ar fi Miss Bimbo (rom. Miss Pipiţa) şi ce revoltaţi sunt părinţii că şi-au prins odraslele de 9 anişori făcând operaţii estetice în joc, în joacă.

Mai multe detalii despre vâlva de atunci: aici, aici şi aici.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
(Crearea personajului de start.)

După un an şi mai bine de când mi-am creat contul pe MB, pot să aduc următoarele observaţii personale:

- Scopul jocului NU este să sucească minţile fetiţelor de <10 ani. Şi peste tot sunt notiţe care îţi amintesc că "this is just a game, all the actions are very serious in real life".
Să fim serioşi, dacă ţi se pare un site atât de ameninţător pentru copila ta, n-o lăsa să umble pe calculator. Ai idee peste ce site-uri dă atunci când abia învaţă să caute pe Google cuvântul "Barbie" sau "doll"?

- Site-ul e ceva mai răsărit decât un oricare alt joc de tipul "Îmbrac-o pe Barbie", deşi e la fel de roz şi figurinele au tot talie de viespe şi feţe copilăroase. Iar vârsta medie a jucătorilor este de 19 ani (iunie 2008).
De asemenea, inspectând şi participând în secţiunile forumului, am descoperit şi am vorbit cu câteva mame care aflaseră de joc de la fiicele lor şi acum joacă împreună.

-Joculeţul, în ansamblu, seamănă foarte bine cu jocul PC "Sims". Doar că nu-ţi mănâncă gigi de RAM şi de spaţiu pe hard :) Personajul se dezvoltă, îmbătrâneşte, munceşte, îşi decorează casa, îşi îngrijeşte animalul de companie, se distrează... moare (dacă nu o hrăneşti).

Ce-mi place cel mai mult la joculeţul ăsta roz? Forumul :) Grupurile de discuţii sunt variate şi bogate în informaţie, începând de la regulile jocului şi sfârşind cu dezbaterile oamenilor pasionaţi de... electronică. E fascinant să cunoşti oameni din toate colţurile lumii şi să constaţi că gândiţi la fel. Cât despre români... oficial, nu ştiu câţi sunt, însă neoficial am numărat eu cam 80 :)

Deşi pare foarte pueril, pseudo-Simsul e relaxant după o zi de muncă, e oricum mai sănătos decât o ţigară. Te prinde. Şi nu te mai lasă. Decât la nivelul 35 (the last one so far) :)


P.S. Travianul de ce nu a reuşit să mă entuziasmeze aşa?!

7 comentarii:

  1. Si tu si nevasta-mea avetzi o "boala"cu bimbo asta...pe mine ma distreaza...spor la joc si nu uita sa-i dai d mancare si sa intrii zilnic ca sa-ti iei banii...si mai lasa-mi si tu cate un comment p blogul meu...:D:));)

    RăspundețiȘtergere
  2. Pentru mine missbimbo e doar un site de pierdut timpul meu liber. :D
    Cred ca pana la urma sunt lucruri mult mai "daunatoare" pe internet decat un joculet.

    RăspundețiȘtergere
  3. mie imi plache missbimbo:) ma joc la el de un an:) acum am alt cont....nu e deloc daunator e chiar dragutz:) celor care nu le place sa nu se joace 8-)

    RăspundețiȘtergere
  4. Salut! Am 13 ani si ma joc pe miss bimbo de 462 de zile...si chiar este distractiv...iar mama mea imi tot reproseaza sa mil scot din cap pentru ca incepe scoala...si chiar o cred si o inteleg...si mai mereu o chem sai arat cum o imbrac si ce iam cumparat...dar unii parintii sunt neintelegatori pur si simplu comenteaza fara sa aiba idee ce...nu sunt dependenta de el...sunt zile in care nici nu intru...iar papusa ta arata foarte bine...felicitari! :*...daca te intereseaza poti intra pe corny2009 ..asa se numeste a mea.

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu ma joc miss bimbo de aproape un an, deoarece am mai facut si pauze. eu cred ca miss bimbo eu un joc grozav pentru fete! Nu trebuie nici sa exageram.

    RăspundețiȘtergere
  6. Mda..sa stiti ca miss bimbo s-a schimbat foarte mult in ultimul timp..a aparut o optiune obligatorie pentru nivelele peste 30, numita body-guard care iti ia din bani..iar acum iubitii nu mai dau bani..doar atitudine :|

    RăspundețiȘtergere
  7. da e adevarat.dar tot nu as renunta la joc. e prea distractiv.

    RăspundețiȘtergere